Mobil alkalmazások

Napjainkban alig akad ember,
aki egy információ megszerzéséért elsétálna az íróasztaláig.

Kompromisszumok nélkül

A költséghatékonyság megőrzése mellett biztosítjuk a
legújabb technológiákat és robusztus megoldásokat az
online fejlesztésekben.

Gyors és skálázható fejlesztések melyek
versenyelőnyhöz juttatják.

Akik bennünket tüntettek ki a bizalmukkal

Miben vagyunk mások?

Weboldalát, alkalmazását az Ön üzleti céljait és látásmódját megismerve, a technológiai megvalósíthatóságot és a valós felhasználói igényeket is figyelembe véve készíti el nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztői és kreatív csapatunk.

Mindenki számára érthetők vagyunk

Ha velünk beszél, nem kell pánikszerűen a keresőbe írnia hárombetűs rövidítések tucatjait, hogy megértse amit mondani szeretnénk. Nem érezzük szükségét, hogy így kápráztassuk el, vagy hozzuk zavarba partnereinket. Érthető nyelvet beszélünk, és amennyiben szükséges, türelmesen magyarázunk akár az alapoktól.

Azonnal reagálunk

Partnereink dedikált projektvezetőkkel dolgozhatnak, akik a fejlesztők idejét rugalmasan tudják kezelni, így önnek nem kell heteket várni egy válaszra. Reakcióidőnk kiemelkedő, a felmerülő kérdésekre és igényekre a lehető leghamarabb reagálunk.

Komplex megoldás

Szolgáltatásaink köre a tervezés és megvalósítás mellett kiterjed az általunk fejlesztett megoldások üzemeltetésére is, így partnereink online megjelenését teljeskörűen ki tudjuk szolgálni. Az általunk fejlesztett és üzemeltetett megoldások rendelkezésre állása és biztonsága a piaci átlag fölötti.

Garantált eredmény

Sikerközpontú megközelítés, kiemelt figyelemmel a határidőkre. Mi nem már elkészült sablonokba akarjuk beleerőltetni az új projektet, valóban ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt. Partnereink velünk biztosak lehet abban, hogy egyedi igényeikre szabva tervezünk és fejlesztünk, így a szoftver azt tudja, amire szükség van. Nem többet, nem kevesebbet.

Kiemelkedő minőség

Köszönhetően a komplex és egyedi, illetve az extrém nagy terhelésű rendszerek fejlesztése terén szerzett húszéves tapasztalatunknak, az általunk fejlesztett szofverek kivételesen jól optimalizáltak, erőforrás hatékonyak, biztonságosak, jól skálázhatók.

Nem hiszünk a mindenhez értő szakemberekben

Csapatban dolgozunk. Mindenki a saját dolgát teszi. Nálunk minden egyes területnek specialistája van, ezáltal tudjuk garantálni a magas szakmai színvonalat, a vállalt minőség és határidő betartását

Szoftvereink használata kézenfekvő

Az általunk fejlesztett eszközök használatához nem kell több száz oldalas felhasználói kézikönyvet olvasgatni. Még egy nagyobb tudású webshop üzemeltetése is könnyedén, 1-2 óra alatt elsajátítható . Adminisztrátori moduljaink sallangoktól mentesek, igazi “célszerszámok”.

Nincsenek Freelancerek

Saját csapatunk van, nem dolgozunk ismeretlen, vagy hallomásból ismert emberekkel, akikről nem tudható, hogy a kiadott munkát elvégzik-e időre. Saját kollégánk idejét mi osztjuk be. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél elenyésző a fluktuáció, kollégáink túlnyomó része a kezdetek óta velünk van.

20 éves múlt,
stabil hátér

Hazánk első webes cégei közé tartozunk, ügyfeleink között szép számmal akadnak olyanok, akikkel a kezdetek óta közös megelégedéssel dolgozunk együtt. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy amikor segítségre van szükségük, rendelkezésükre állunk - nem kell nyomozást folytatniuk, hogy hová tűnt a cég, aki a weblapjukat elkészítette.

Rólunk mondták

Mivel minden esetben hosszú távú partnerségre törekszünk, ezért csak az őszinteségben hiszünk. Fontos számunkra, hogy partnereink és ügyfeleik sikeresnek érezzék a közös munkánk eredményét.

Sos Erik

“Ár érték arányban nem láttam még jobb szolgáltatást a magyar piacon.
És soha nem kellett aggódnom a vállalt határidők miatt, amely a nyugodt alvás alapja :-)”

Sós Erik

Habostorta Üzletfejlesztési és marketing vezető

Schuch Lili

“Öröm volt a közös munka - profi, segítőkész csapat, akikkel egy szuper webshopot készítettünk. István minden pillanatban rendelkezésre állt, és a fejlesztőkkel együtt nagyon gyorsan teljesítették a kéréseinket. Bátran ajánlom őket!“

Schuch Lili

SocieteStore

Nyitrai László

„Sokszor versenyeztetjük a Webinformot más cégekkel, sőt, dolgozunk is más cégekkel, de mindig visszatérünk hozzájuk”

Nyitrai László

Central Media Informatikai igazgató

Gulyás Attila

„Gyors és konstruktív problémamegoldással találkoztunk, akármilyen feladattal fordultunk a Webinformhoz. Kiemelendő, hogy nem csak az adott kérésre fókuszálnak, hanem egészében vizsgálják a lehetséges módosításokat és hatásokat is, naprakész piaci trendek alapján.”

Gulyás Attila

Cafe Communications

Grégász Zsolt

"Sok éve dolgozunk együtt Velük is különböző projekteken. Megbízhatóak, pontosak, mindig elérhetőek, korrekt piaci áron dolgoznak, nem utolsó sorban kiváló minőségben. Bátran számíthatunk rájuk akár tanácsot kérve is Tőlük olyan esetekben is, amikor nem velük valósítunk meg feladatot. Nyugodt szívvel ajánlom Őket másoknak is, ahogy tettük ezt már eddig is több alkalommal."

Grégász Zsolt

CoFounder redStars / Arcus Grup / Filter

Porkoláb Dávid

“Közel 3 éve dolgozunk együtt a Webinform csapatával. Én és kollégáim is szeretjük a velük való közös munkát, ugyanis egyedi igényeinket rugalmasan és pontosan kezelik, kéréseinkre gyorsan reagálnak és saját ötleteikkel járulnak hozzá webáruházunk sikeréhez. Mindezek mellett pedig nem szükséges informatikai nyelvet beszélnünk ahhoz, hogy megértsük egymást.”

dr. Andrejszki Richárd

a Chef Market Zrt. vezérigazgatója

Ofcianka Balázs

„Az egyik legjobb és legmegbízhatóbb beszállítónk több mint öt éve! Sok esetben a szakmai felkészültségük spórol időt a banknak. Rugalmasak, megbízhatóak és előrelátóak. Képesek a bank fejével gondolkodni.”

Ofczianka Balázs

Erste Bank Hungary Zrt. former Head of Digital Marketing Solutions

Weiler Péter

“A Webinform-mal húsz éven keresztül fejlesztettük Magyarország legnagyobb társkeresőjét, a Randivonalat. A partnerünk voltak a programozáson kívül az üzleti folyamatok és a felhasználó élmény folyamatos fejlesztésében is. Figyelmük túlmutatott a szokásos megrendelő-vállalkozó szerepen. A Webinformban egy maximálisan megbízható és professzionális partnert ismertünk meg.”

Weiler Péter

vezérigazgató
Dating Central Europe Zrt.

Porkoláb Dávid

“Minden közös projektünkben a legmagasabb szakmai maximumot szolgáltatják, kompromisszumok nélkül. Megtisztelő, hogy már közel 5 éve dolgozhatunk együtt.”

Porkoláb Dávid

Erste Bank Hungary Zrt. Head of Digital Marketing Solutions

Répássy Zsuzsanna

“Azt mondják, belső fejlesztők nélkül már nem érdemes vállalkozni manapság. Mi megtettük és nem bántuk meg. Tudjuk, hogy szakértelmükre, tudásukra és megoldásfókuszú ötleteikre rábízhatjuk magunk. Mindezt egyeztetve, határidőben és hatékonyan teszik."

Répássy Zsuzsanna

ittaSzezon! CoFounder

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Köszönjük üzenetét!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?

Csak adja meg elérhetőségeit, munkanapokon 24 órán belül visszahívjuk! Ennél egyszerűbb nem is lehetne.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel vagy szakértői tanácsra van szüksége? Keressen minket!

Webinform IT Kft.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 176. III. em.

E-mail cím

office@webinform.hu

Adószám

12788958-2-41

Cégjegyzékszám

01 09 703499

Bankszámlaszám

10402135-50505252-51481003