“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.”

Antoine de Saint-Exupéry

Ahogyan mi dolgozunk

A teljesség igényével, a projekt kezdetétől a végső simításokig

Tökéletes és kész szoftver nincs, hiszen ebben a rohamosan fejlődő világban egy szoftver fejlesztése közben eltelt idő alatt a technológia is fejlődik. Éppen ezért minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy mindig egy lépéssel mások előtt járjunk. Ugyanakkor kiemelten figyelünk arra hogy csak stabilan, biztonságosan és tökéletesen működő megoldásokat alkalmazzunk.

Koncepció

A kutatás mellett felmérjük az igényeket, számba vesszük a lehetőségeket, közösen ötletelünk a megrendelővel. Segítünk abban, hogy a megvalósításra kerülő digitális termék illeszkedjen a cég stratégiai céljaihoz és a valós felhasználói igényeket tudja kiszolgálni.

25

Grafikai tervezés

A weboldallal szemben támasztott igények alapján, az aktuális trendek és best practice oldalak figyelembevételével készíti el grafikusunk a grafikai terveket, melyeket véglegesítés előtt a megrendelővel egyeztetünk.

Specifikáció elkészítése

A projekthez specifikáció is készül, amihez az 1.0-ás verzió elkészültéig tartjuk magunkat, hogy a felmerülő új ötletek miatt ne csússzon a projekt indulása és minél gyorsabban publikálható legyen a termék.

Felhasználói felületek tervezése

A minél jobb felhasználói élmény érdekében a felhasználói útvonalakból kiindulva drótvázak készítésével tervezzük meg a felhasználói felületeket, interakciókat, melyekkel a látogatók a különböző digitális eszközökön találkoznak. Ezt követően készítjük el az összes felület grafikai tervét.

Sitebuild és programozás

Szakértő programozóink a specifikáció alapján készítik el a weboldal kódját, sitebuildereink pedig elkészítik a HTML oldalakat, amelyeket minden számottevő használatnak örvendő böngészőn, mobil készüléken tesztelünk.

Tesztelés/hibajavítás/élesítés

A belső minőségbiztosítás feladatát a projektvezetőink látják el, ez után kerül a szoftver a megrendelő elé, aki szintén leteszteli, és jóváhagyja az elkészült terméket.

26

Biztonsági vizsgálat, analitikai eszközök bekötése, oldalsebesség optimalizálás

Az elkészült oldalakon a sebezhetőség ellenőrzésére Acunetix biztonsági tesztet futtatunk, bekötjük az analitikai eszközöket, és optimalizálunk oldalsebesség és teljesítmény szempontjából.

Élesítés, support

Az oldal élesítését követően figyeljük a felhasználók visszajelzéseit, az azokból merített tapasztalatok alapján és a projekt fejlesztése közben felmerült ötletekből fejlesztési csomagokat állítunk össze.

Rólunk mondták

Mivel minden esetben hosszú távú partnerségre törekszünk, ezért csak az őszinteségben hiszünk. Fontos számunkra, hogy partnereink és ügyfeleik sikeresnek érezzék a közös munkánk eredményét.

Grégász Zsolt

"Sok éve dolgozunk együtt Velük is különböző projekteken. Megbízhatóak, pontosak, mindig elérhetőek, korrekt piaci áron dolgoznak, nem utolsó sorban kiváló minőségben. Bátran számíthatunk rájuk akár tanácsot kérve is Tőlük olyan esetekben is, amikor nem velük valósítunk meg feladatot. Nyugodt szívvel ajánlom Őket másoknak is, ahogy tettük ezt már eddig is több alkalommal."

Grégász Zsolt

CoFounder redStars / Arcus Grup / Filter

Sos Erik

“Ár érték arányban nem láttam még jobb szolgáltatást a magyar piacon.
És soha nem kellett aggódnom a vállalt határidők miatt, amely a nyugodt alvás alapja :-)”

Sós Erik

Habostorta Üzletfejlesztési és marketing vezető

Nyitrai László

„Sokszor versenyeztetjük a Webinformot más cégekkel, sőt, dolgozunk is más cégekkel, de mindig visszatérünk hozzájuk”

Nyitrai László

Central Media Informatikai igazgató

Schuch Lili

“Öröm volt a közös munka - profi, segítőkész csapat, akikkel egy szuper webshopot készítettünk. István minden pillanatban rendelkezésre állt, és a fejlesztőkkel együtt nagyon gyorsan teljesítették a kéréseinket. Bátran ajánlom őket!“

Schuch Lili

SocieteStore

Weiler Péter

“A Webinform-mal húsz éven keresztül fejlesztettük Magyarország legnagyobb társkeresőjét, a Randivonalat. A partnerünk voltak a programozáson kívül az üzleti folyamatok és a felhasználó élmény folyamatos fejlesztésében is. Figyelmük túlmutatott a szokásos megrendelő-vállalkozó szerepen. A Webinformban egy maximálisan megbízható és professzionális partnert ismertünk meg.”

Weiler Péter

vezérigazgató
Dating Central Europe Zrt.

Répássy Zsuzsanna

“Azt mondják, belső fejlesztők nélkül már nem érdemes vállalkozni manapság. Mi megtettük és nem bántuk meg. Tudjuk, hogy szakértelmükre, tudásukra és megoldásfókuszú ötleteikre rábízhatjuk magunk. Mindezt egyeztetve, határidőben és hatékonyan teszik."

Répássy Zsuzsanna

ittaSzezon! CoFounder

Porkoláb Dávid

“Közel 3 éve dolgozunk együtt a Webinform csapatával. Én és kollégáim is szeretjük a velük való közös munkát, ugyanis egyedi igényeinket rugalmasan és pontosan kezelik, kéréseinkre gyorsan reagálnak és saját ötleteikkel járulnak hozzá webáruházunk sikeréhez. Mindezek mellett pedig nem szükséges informatikai nyelvet beszélnünk ahhoz, hogy megértsük egymást.”

dr. Andrejszki Richárd

a Chef Market Zrt. vezérigazgatója

Porkoláb Dávid

“Minden közös projektünkben a legmagasabb szakmai maximumot szolgáltatják, kompromisszumok nélkül. Megtisztelő, hogy már közel 5 éve dolgozhatunk együtt.”

Porkoláb Dávid

Erste Bank Hungary Zrt. Head of Digital Marketing Solutions

Gulyás Attila

„Gyors és konstruktív problémamegoldással találkoztunk, akármilyen feladattal fordultunk a Webinformhoz. Kiemelendő, hogy nem csak az adott kérésre fókuszálnak, hanem egészében vizsgálják a lehetséges módosításokat és hatásokat is, naprakész piaci trendek alapján.”

Gulyás Attila

Cafe Communications

Ofcianka Balázs

„Az egyik legjobb és legmegbízhatóbb beszállítónk több mint öt éve! Sok esetben a szakmai felkészültségük spórol időt a banknak. Rugalmasak, megbízhatóak és előrelátóak. Képesek a bank fejével gondolkodni.”

Ofczianka Balázs

Erste Bank Hungary Zrt. former Head of Digital Marketing Solutions

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Miben vagyunk mások?

Weboldalát, alkalmazását az Ön üzleti céljait és látásmódját megismerve, a technológiai megvalósíthatóságot és a valós felhasználói igényeket is figyelembe véve készíti el nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztői és kreatív csapatunk.

Kiemelkedő minőség

Köszönhetően a komplex és egyedi, illetve az extrém nagy terhelésű rendszerek fejlesztése terén szerzett húszéves tapasztalatunknak, az általunk fejlesztett szofverek kivételesen jól optimalizáltak, erőforrás hatékonyak, biztonságosak, jól skálázhatók.

Garantált eredmény

Sikerközpontú megközelítés, kiemelt figyelemmel a határidőkre. Mi nem már elkészült sablonokba akarjuk beleerőltetni az új projektet, valóban ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt. Partnereink velünk biztosak lehet abban, hogy egyedi igényeikre szabva tervezünk és fejlesztünk, így a szoftver azt tudja, amire szükség van. Nem többet, nem kevesebbet.

20 éves múlt,
stabil hátér

Hazánk első webes cégei közé tartozunk, ügyfeleink között szép számmal akadnak olyanok, akikkel a kezdetek óta közös megelégedéssel dolgozunk együtt. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy amikor segítségre van szükségük, rendelkezésükre állunk - nem kell nyomozást folytatniuk, hogy hová tűnt a cég, aki a weblapjukat elkészítette.

Mindenki számára érthetők vagyunk

Ha velünk beszél, nem kell pánikszerűen a keresőbe írnia hárombetűs rövidítések tucatjait, hogy megértse amit mondani szeretnénk. Nem érezzük szükségét, hogy így kápráztassuk el, vagy hozzuk zavarba partnereinket. Érthető nyelvet beszélünk, és amennyiben szükséges, türelmesen magyarázunk akár az alapoktól.

Nem hiszünk a mindenhez értő szakemberekben

Csapatban dolgozunk. Mindenki a saját dolgát teszi. Nálunk minden egyes területnek specialistája van, ezáltal tudjuk garantálni a magas szakmai színvonalat, a vállalt minőség és határidő betartását

Azonnal reagálunk

Partnereink dedikált projektvezetőkkel dolgozhatnak, akik a fejlesztők idejét rugalmasan tudják kezelni, így önnek nem kell heteket várni egy válaszra. Reakcióidőnk kiemelkedő, a felmerülő kérdésekre és igényekre a lehető leghamarabb reagálunk.

Szoftvereink használata kézenfekvő

Az általunk fejlesztett eszközök használatához nem kell több száz oldalas felhasználói kézikönyvet olvasgatni. Még egy nagyobb tudású webshop üzemeltetése is könnyedén, 1-2 óra alatt elsajátítható . Adminisztrátori moduljaink sallangoktól mentesek, igazi “célszerszámok”.

Nincsenek Freelancerek

Saját csapatunk van, nem dolgozunk ismeretlen, vagy hallomásból ismert emberekkel, akikről nem tudható, hogy a kiadott munkát elvégzik-e időre. Saját kollégánk idejét mi osztjuk be. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél elenyésző a fluktuáció, kollégáink túlnyomó része a kezdetek óta velünk van.

Komplex megoldás

Szolgáltatásaink köre a tervezés és megvalósítás mellett kiterjed az általunk fejlesztett megoldások üzemeltetésére is, így partnereink online megjelenését teljeskörűen ki tudjuk szolgálni. Az általunk fejlesztett és üzemeltetett megoldások rendelkezésre állása és biztonsága a piaci átlag fölötti.

Amire büszkék vagyunk

Játéksziget

Az egyik legnagyobb hazai játék webáruház már egy működő Magento webshop motorral került hozzánk, mely a karácsonyi szezonban nem bírta a megnövekedett terhelést. Az általunk fejlesztett új webshop motornak köszönhetően nagyságrendileg tízszer gyorsabb lett, tizedannyi erőforrás használat mellett, így megbízhatóan és könnyedén szolgálta ki az igényeket.

Filter.hu

Egy startup számára fejlesztettük a kezdetben Toptalq néven futó hírgyűjtő portált, mely a megszokott, sablonos hozzáállással szakítva egy-egy témát idővonalon mutat be. A formabontó site 2017-ben elnyerte az év honlapja címet.

Randivonal

A 20 éves múltra visszatekintő oldal fejlesztését szinte a kezdetektől cégünk végezte. Az általunk folyamatosan fejlesztett szelgáltatás a 100 GB-os adatbázis mellett is rendkívül gyors és költséghatékony működést tett lehetővé, minimális erőforrásigény mellett és közel 100%-os rendelkezésre állással.

Central Média

Több mint 15 éve fejlesztünk Payment Gateway megoldásokat és online fizetési rendszer integrációkat online szolgáltatások, webáruházak és olyan piacvezető média cégek és szolgáltatások számára is, mint a Central Médiacsoport Zrt., a Cellum Zrt., illetve a legnagyobb hazai társkereső, a randivonal.hu.

Köszönjük üzenetét!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?

Csak adja meg elérhetőségeit, munkanapokon 24 órán belül visszahívjuk! Ennél egyszerűbb nem is lehetne.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel vagy szakértői tanácsra van szüksége? Keressen minket!

Webinform IT Kft.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 176. III. em.

E-mail cím

office@webinform.hu

Adószám

12788958-2-41

Cégjegyzékszám

01 09 703499

Bankszámlaszám

10402135-50505252-51481003