Egyedi szoftvereink csak
Önnek készülnek.

Kötöttségek és kompromisszumok nélkül.

Mivel nincs két egyforma feladat,

így két egyforma megoldás sem.

Mi nem ismerjük a lehetetlen fogalmát. Keressen meg minket, és bebizonyítjuk, hogy ötlete adaptálható az online világba. 20 év sem volt elég hozzá, hogy a könnyebbnek látszó, kötöttségekkel teli fejlesztéseknek behódoljunk. Ön se tegye, használjon egyedi szoftvereket céljai megvalósításához. Ne feledje: Önből csak egy van!

Kötöttségek nélkül

Dobozos szoftverek helyett valóban az Ön cége részére fejlesztett alkalmazások. Ötletei nem ütköznek meglévő rendszerek korlátaiba. Használatát nem akadályozza esetlegesen kialakított kezelői felület. Önnek csak azzal kell foglalkoznia, hogy mit szeretne elérni.

Egyedi ötletek megvalósítása

Startupot indítana vagy továbbfejlesztené? Specialitásunk az egyedi, újszerű projektek tervezése és megvalósítása.

Rendszer integráció és adatmigráció

Az integráció és migráció minden esetben kockázattal jár. Tapasztalt szakértő csapatunk biztosítja ennek minimalizálását.

ERP integráció

Az online alkalmazások üzleti folyamatokba való integrálása a hatékonyság egyik záloga. Alkalmazkodva meglévő vállalatirányítási rendszeréhez, az integrációt a legkisebb ERP fejlesztői támogatást igénybe véve végzzük el.

Üzleti automatizáció

Online rendszerei automatizálásával felgyorsítjuk az üzleti folyamatokat, megkönnyítjük a napi műveletek kezelését, ami által csökken az emberi hibák kockázata is.

Teljesítmény, felhasználói élmény, skálázhatóság a legköltséghatékonyabban

Egyedi szoftvereink a felmerülő üzleti igényekre hatékony megoldásokat biztosítanak, mely elsősorban szakértőink tapasztalatának és problémamegoldó szemléletének köszönhető.

Tapasztalat

Hatékonyság

Kommunikáció

Van egy ötlete? Beszéljünk róla, mi támogatni fogjuk benne!

Kérjen visszahívást!

Rólunk mondták

Mivel minden esetben hosszú távú partnerségre törekszünk, ezért csak az őszinteségben hiszünk. Fontos számunkra, hogy partnereink és ügyfeleik sikeresnek érezzék a közös munkánk eredményét.

Répássy Zsuzsanna

“Azt mondják, belső fejlesztők nélkül már nem érdemes vállalkozni manapság. Mi megtettük és nem bántuk meg. Tudjuk, hogy szakértelmükre, tudásukra és megoldásfókuszú ötleteikre rábízhatjuk magunk. Mindezt egyeztetve, határidőben és hatékonyan teszik."

Répássy Zsuzsanna

ittaSzezon! CoFounder

Porkoláb Dávid

“Közel 3 éve dolgozunk együtt a Webinform csapatával. Én és kollégáim is szeretjük a velük való közös munkát, ugyanis egyedi igényeinket rugalmasan és pontosan kezelik, kéréseinkre gyorsan reagálnak és saját ötleteikkel járulnak hozzá webáruházunk sikeréhez. Mindezek mellett pedig nem szükséges informatikai nyelvet beszélnünk ahhoz, hogy megértsük egymást.”

dr. Andrejszki Richárd

a Chef Market Zrt. vezérigazgatója

Porkoláb Dávid

“Minden közös projektünkben a legmagasabb szakmai maximumot szolgáltatják, kompromisszumok nélkül. Megtisztelő, hogy már közel 5 éve dolgozhatunk együtt.”

Porkoláb Dávid

Erste Bank Hungary Zrt. Head of Digital Marketing Solutions

Ofcianka Balázs

„Az egyik legjobb és legmegbízhatóbb beszállítónk több mint öt éve! Sok esetben a szakmai felkészültségük spórol időt a banknak. Rugalmasak, megbízhatóak és előrelátóak. Képesek a bank fejével gondolkodni.”

Ofczianka Balázs

Erste Bank Hungary Zrt. former Head of Digital Marketing Solutions

Weiler Péter

“A Webinform-mal húsz éven keresztül fejlesztettük Magyarország legnagyobb társkeresőjét, a Randivonalat. A partnerünk voltak a programozáson kívül az üzleti folyamatok és a felhasználó élmény folyamatos fejlesztésében is. Figyelmük túlmutatott a szokásos megrendelő-vállalkozó szerepen. A Webinformban egy maximálisan megbízható és professzionális partnert ismertünk meg.”

Weiler Péter

vezérigazgató
Dating Central Europe Zrt.

Sos Erik

“Ár érték arányban nem láttam még jobb szolgáltatást a magyar piacon.
És soha nem kellett aggódnom a vállalt határidők miatt, amely a nyugodt alvás alapja :-)”

Sós Erik

Habostorta Üzletfejlesztési és marketing vezető

Gulyás Attila

„Gyors és konstruktív problémamegoldással találkoztunk, akármilyen feladattal fordultunk a Webinformhoz. Kiemelendő, hogy nem csak az adott kérésre fókuszálnak, hanem egészében vizsgálják a lehetséges módosításokat és hatásokat is, naprakész piaci trendek alapján.”

Gulyás Attila

Cafe Communications

Nyitrai László

„Sokszor versenyeztetjük a Webinformot más cégekkel, sőt, dolgozunk is más cégekkel, de mindig visszatérünk hozzájuk”

Nyitrai László

Central Media Informatikai igazgató

Grégász Zsolt

"Sok éve dolgozunk együtt Velük is különböző projekteken. Megbízhatóak, pontosak, mindig elérhetőek, korrekt piaci áron dolgoznak, nem utolsó sorban kiváló minőségben. Bátran számíthatunk rájuk akár tanácsot kérve is Tőlük olyan esetekben is, amikor nem velük valósítunk meg feladatot. Nyugodt szívvel ajánlom Őket másoknak is, ahogy tettük ezt már eddig is több alkalommal."

Grégász Zsolt

CoFounder redStars / Arcus Grup / Filter

Schuch Lili

“Öröm volt a közös munka - profi, segítőkész csapat, akikkel egy szuper webshopot készítettünk. István minden pillanatban rendelkezésre állt, és a fejlesztőkkel együtt nagyon gyorsan teljesítették a kéréseinket. Bátran ajánlom őket!“

Schuch Lili

SocieteStore

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

További szolgáltatásaink

Tanácsadás

Ha Ön még nem biztos abban, mit és hogyan szeretne, támaszkodjon tapasztalatunkra! Szakmai tanácsainkkal segítjük a jó döntés meghozatalában.

Mobil
alkalmazás

Bár a reszponzív weboldalak gyakran kiszolgálják a felhasználói igények nagy részét, termékéből, szolgáltatásából mobil eszközén egy specifikus alkalmazással tudja kihozni a legtöbbet.

Weboldal,
webshop

Kötöttségek nélkül, vállalkozása igényeit leghatékonyabban kiszolgáló felületek és funkciók, mindig az adott célnak megfelelően.

Amire büszkék vagyunk

Játéksziget

Az egyik legnagyobb hazai játék webáruház már egy működő Magento webshop motorral került hozzánk, mely a karácsonyi szezonban nem bírta a megnövekedett terhelést. Az általunk fejlesztett új webshop motornak köszönhetően nagyságrendileg tízszer gyorsabb lett, tizedannyi erőforrás használat mellett, így megbízhatóan és könnyedén szolgálta ki az igényeket.

Filter.hu

Egy startup számára fejlesztettük a kezdetben Toptalq néven futó hírgyűjtő portált, mely a megszokott, sablonos hozzáállással szakítva egy-egy témát idővonalon mutat be. A formabontó site 2017-ben elnyerte az év honlapja címet.

Randivonal

A 20 éves múltra visszatekintő oldal fejlesztését szinte a kezdetektől cégünk végezte. Az általunk folyamatosan fejlesztett szelgáltatás a 100 GB-os adatbázis mellett is rendkívül gyors és költséghatékony működést tett lehetővé, minimális erőforrásigény mellett és közel 100%-os rendelkezésre állással.

Central Média

Több mint 15 éve fejlesztünk Payment Gateway megoldásokat és online fizetési rendszer integrációkat online szolgáltatások, webáruházak és olyan piacvezető média cégek és szolgáltatások számára is, mint a Central Médiacsoport Zrt., a Cellum Zrt., illetve a legnagyobb hazai társkereső, a randivonal.hu.

Köszönjük üzenetét!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?

Csak adja meg elérhetőségeit, munkanapokon 24 órán belül visszahívjuk! Ennél egyszerűbb nem is lehetne.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel vagy szakértői tanácsra van szüksége? Keressen minket!

Webinform IT Kft.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 176. III. em.

E-mail cím

office@webinform.hu

Adószám

12788958-2-41

Cégjegyzékszám

01 09 703499

Bankszámlaszám

10402135-50505252-51481003