Tanácsadás, tervezés, termék- és projektmenedzsment

Együtt a kezdetektől a sikerig.

Ön ismeri termékét, szolgtáltatását, mi ismerjük az online világot.

A sikerhez nincs recept, ahhoz munka és kitartás kell.

A szakmában eltöltött két évtized alatt jó néhány, ma már sikeres vállalkozás felemelkedésének útját kísértük végig, illetve kísérjük őket a mai napig. Tanácsainkkal, munkánkkal segítünk az egyszerűbb feladatok esetén meghozandó döntésekben, és a nagyobb, komolyabb előkészületeket igénylő projektek háttértámogatásával.

Hogy Önnek tudunk-e segíteni?

Ez számunkra nem kérdéses.

Koncepció kidolgozása

Segítünk ötletelni, elemezzük a rendelkezésre álló adatokat, és azok alapján együtt vonjuk le a következtetéseket.

Projektmenedzsment

A munkafolyamatokat napi szinten ellenőrizzük, tájékoztatjuk Önt az esetlegesen felmerült ötletekről, vagy ha éppen külső tényezők változása hatással van az ön üzletére. A felmerült problémákat kihívásként éljük meg, és mindig támaszt nyújtunk, amikor szükség van rá.

Konverzió optimalizálás

Időről-időre szükséges felülvizsgálni a szoftver működését befolyásoló tényezőket, a piac- és a vásárlói szokások változásait, és ennek tudatában optimalizálni a rendszert annak érdekében, hogy maximális konverziót tudjuk elérni.

Növekedés

Elemezzük a szoftver életútját, vizsgáljuk a konverziós adatokat, a levont következtetések alapján fejlesztési javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy garantálni tudjuk a folyamatos növekedést.

Van egy ötlete? Beszéljünk róla, mi támogatni fogjuk benne!

Kérjen visszahívást!

További szolgáltatásaink

Egyedi
szoftverfejlesztés

A szakmában eltöltött 20 év alatt jó pár olyan fejlesztési munkánk volt, amelyek nem a webshop, portál, vagy egyszerű weboldal kategóriába tartoznak.

Mobil
alkalmazás

Bár a reszponzív weboldalak gyakran kiszolgálják a felhasználói igények nagy részét, termékéből, szolgáltatásából mobil eszközén egy specifikus alkalmazással tudja kihozni a legtöbbet.

Weboldal,
webshop

Kötöttségek nélkül, vállalkozása igényeit leghatékonyabban kiszolgáló felületek és funkciók, mindig az adott célnak megfelelően.

Miben vagyunk mások?

Weboldalát, alkalmazását az Ön üzleti céljait és látásmódját megismerve, a technológiai megvalósíthatóságot és a valós felhasználói igényeket is figyelembe véve készíti el nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztői és kreatív csapatunk.

Kiemelkedő minőség

Köszönhetően a komplex és egyedi, illetve az extrém nagy terhelésű rendszerek fejlesztése terén szerzett húszéves tapasztalatunknak, az általunk fejlesztett szofverek kivételesen jól optimalizáltak, erőforrás hatékonyak, biztonságosak, jól skálázhatók.

Nem hiszünk a mindenhez értő szakemberekben

Csapatban dolgozunk. Mindenki a saját dolgát teszi. Nálunk minden egyes területnek specialistája van, ezáltal tudjuk garantálni a magas szakmai színvonalat, a vállalt minőség és határidő betartását

20 éves múlt,
stabil hátér

Hazánk első webes cégei közé tartozunk, ügyfeleink között szép számmal akadnak olyanok, akikkel a kezdetek óta közös megelégedéssel dolgozunk együtt. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy amikor segítségre van szükségük, rendelkezésükre állunk - nem kell nyomozást folytatniuk, hogy hová tűnt a cég, aki a weblapjukat elkészítette.

Mindenki számára érthetők vagyunk

Ha velünk beszél, nem kell pánikszerűen a keresőbe írnia hárombetűs rövidítések tucatjait, hogy megértse amit mondani szeretnénk. Nem érezzük szükségét, hogy így kápráztassuk el, vagy hozzuk zavarba partnereinket. Érthető nyelvet beszélünk, és amennyiben szükséges, türelmesen magyarázunk akár az alapoktól.

Garantált eredmény

Sikerközpontú megközelítés, kiemelt figyelemmel a határidőkre. Mi nem már elkészült sablonokba akarjuk beleerőltetni az új projektet, valóban ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt. Partnereink velünk biztosak lehet abban, hogy egyedi igényeikre szabva tervezünk és fejlesztünk, így a szoftver azt tudja, amire szükség van. Nem többet, nem kevesebbet.

Azonnal reagálunk

Partnereink dedikált projektvezetőkkel dolgozhatnak, akik a fejlesztők idejét rugalmasan tudják kezelni, így önnek nem kell heteket várni egy válaszra. Reakcióidőnk kiemelkedő, a felmerülő kérdésekre és igényekre a lehető leghamarabb reagálunk.

Szoftvereink használata kézenfekvő

Az általunk fejlesztett eszközök használatához nem kell több száz oldalas felhasználói kézikönyvet olvasgatni. Még egy nagyobb tudású webshop üzemeltetése is könnyedén, 1-2 óra alatt elsajátítható . Adminisztrátori moduljaink sallangoktól mentesek, igazi “célszerszámok”.

Nincsenek Freelancerek

Saját csapatunk van, nem dolgozunk ismeretlen, vagy hallomásból ismert emberekkel, akikről nem tudható, hogy a kiadott munkát elvégzik-e időre. Saját kollégánk idejét mi osztjuk be. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél elenyésző a fluktuáció, kollégáink túlnyomó része a kezdetek óta velünk van.

Komplex megoldás

Szolgáltatásaink köre a tervezés és megvalósítás mellett kiterjed az általunk fejlesztett megoldások üzemeltetésére is, így partnereink online megjelenését teljeskörűen ki tudjuk szolgálni. Az általunk fejlesztett és üzemeltetett megoldások rendelkezésre állása és biztonsága a piaci átlag fölötti.

Köszönjük üzenetét!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?

Csak adja meg elérhetőségeit, munkanapokon 24 órán belül visszahívjuk! Ennél egyszerűbb nem is lehetne.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel vagy szakértői tanácsra van szüksége? Keressen minket!

Webinform IT Kft.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 176. III. em.

E-mail cím

office@webinform.hu

Adószám

12788958-2-41

Cégjegyzékszám

01 09 703499

Bankszámlaszám

10402135-50505252-51481003