Kiemelkedő teljesítmény,
magas szintű biztonsági alkalmazások.

Hogy Ön nyugodtan alhasson, amíg a gépek dolgoznak.

Gyorsaság, terhelhetőség, megbízhatóság

Együtt csak a tökéletes minőségű szerverek nyújtják.

A cégünk által használt, kiváló minőségű Cisco/VMware vSphere Private Cloud platform rendelkezésre állása megfelel 2 db redundánsan működő alkalmazás-szervernek, amire a nap 24 órájában, a saját érdekkörünkben felmerülő hibákra vonatkoztatott, évi 99,9%-os rendelkezésre állást vállalunk. Az elmúlt 5 év alapján a gyakorlat azt mutatja, hogy magasabb rendelkezésre állást és közvetlenebb hozzáférést biztosít hasonló skálázhatóság és alacsonyabb költségek mellett, mint a legnagyobb felhő szolgáltatók szolgáltatásai.

Skálázhatóság

Amennyiben alkalmazása erősebb hardvert kívánna, nem kell napokig várni az átállással, adatokat másolgatni, a bővítés teljesen zökkenőmentes és néhány óra alatt megoldható, akár csak átmenetileg is.

24/7 99.9%

A nap 24 órájában, a hét minden napján, az év közel 100 százalékában az Ön rendelkezésére állunk.

Adatbiztonság

Cége adatai biztonságban vannak, azokról megadott időszakonként biztonsági mentés készül, amelyből egy esetleges programhiba miatti törlődés után gond nélkül visszaállíthatóak.

Van egy ötlete? Beszéljünk róla, mi támogatni fogjuk benne!

Kérjen visszahívást!

Professzionalizmus és elkötelezettség

Magas hozzáadott érték, és a legkorszerűbb megoldások az online fejlesztésekben

Tapasztalat

 

Hatékonyság

 

Problémamegoldás

 

Akik bennünket tüntettek ki a bizalmukkal

Rólunk mondták

Mivel minden esetben hosszú távú partnerségre törekszünk, ezért csak az őszinteségben hiszünk. Fontos számunkra, hogy partnereink és ügyfeleik sikeresnek érezzék a közös munkánk eredményét.

Grégász Zsolt

"Sok éve dolgozunk együtt Velük is különböző projekteken. Megbízhatóak, pontosak, mindig elérhetőek, korrekt piaci áron dolgoznak, nem utolsó sorban kiváló minőségben. Bátran számíthatunk rájuk akár tanácsot kérve is Tőlük olyan esetekben is, amikor nem velük valósítunk meg feladatot. Nyugodt szívvel ajánlom Őket másoknak is, ahogy tettük ezt már eddig is több alkalommal."

Grégász Zsolt

CoFounder redStars / Arcus Grup / Filter

Nyitrai László

„Sokszor versenyeztetjük a Webinformot más cégekkel, sőt, dolgozunk is más cégekkel, de mindig visszatérünk hozzájuk”

Nyitrai László

Central Media Informatikai igazgató

Weiler Péter

“A Webinform-mal húsz éven keresztül fejlesztettük Magyarország legnagyobb társkeresőjét, a Randivonalat. A partnerünk voltak a programozáson kívül az üzleti folyamatok és a felhasználó élmény folyamatos fejlesztésében is. Figyelmük túlmutatott a szokásos megrendelő-vállalkozó szerepen. A Webinformban egy maximálisan megbízható és professzionális partnert ismertünk meg.”

Weiler Péter

vezérigazgató
Dating Central Europe Zrt.

Gulyás Attila

„Gyors és konstruktív problémamegoldással találkoztunk, akármilyen feladattal fordultunk a Webinformhoz. Kiemelendő, hogy nem csak az adott kérésre fókuszálnak, hanem egészében vizsgálják a lehetséges módosításokat és hatásokat is, naprakész piaci trendek alapján.”

Gulyás Attila

Cafe Communications

Ofcianka Balázs

„Az egyik legjobb és legmegbízhatóbb beszállítónk több mint öt éve! Sok esetben a szakmai felkészültségük spórol időt a banknak. Rugalmasak, megbízhatóak és előrelátóak. Képesek a bank fejével gondolkodni.”

Ofczianka Balázs

Erste Bank Hungary Zrt. former Head of Digital Marketing Solutions

Schuch Lili

“Öröm volt a közös munka - profi, segítőkész csapat, akikkel egy szuper webshopot készítettünk. István minden pillanatban rendelkezésre állt, és a fejlesztőkkel együtt nagyon gyorsan teljesítették a kéréseinket. Bátran ajánlom őket!“

Schuch Lili

SocieteStore

Répássy Zsuzsanna

“Azt mondják, belső fejlesztők nélkül már nem érdemes vállalkozni manapság. Mi megtettük és nem bántuk meg. Tudjuk, hogy szakértelmükre, tudásukra és megoldásfókuszú ötleteikre rábízhatjuk magunk. Mindezt egyeztetve, határidőben és hatékonyan teszik."

Répássy Zsuzsanna

ittaSzezon! CoFounder

Porkoláb Dávid

“Minden közös projektünkben a legmagasabb szakmai maximumot szolgáltatják, kompromisszumok nélkül. Megtisztelő, hogy már közel 5 éve dolgozhatunk együtt.”

Porkoláb Dávid

Erste Bank Hungary Zrt. Head of Digital Marketing Solutions

Sos Erik

“Ár érték arányban nem láttam még jobb szolgáltatást a magyar piacon.
És soha nem kellett aggódnom a vállalt határidők miatt, amely a nyugodt alvás alapja :-)”

Sós Erik

Habostorta Üzletfejlesztési és marketing vezető

Porkoláb Dávid

“Közel 3 éve dolgozunk együtt a Webinform csapatával. Én és kollégáim is szeretjük a velük való közös munkát, ugyanis egyedi igényeinket rugalmasan és pontosan kezelik, kéréseinkre gyorsan reagálnak és saját ötleteikkel járulnak hozzá webáruházunk sikeréhez. Mindezek mellett pedig nem szükséges informatikai nyelvet beszélnünk ahhoz, hogy megértsük egymást.”

dr. Andrejszki Richárd

a Chef Market Zrt. vezérigazgatója

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Amire büszkék vagyunk

Játéksziget

Az egyik legnagyobb hazai játék webáruház már egy működő Magento webshop motorral került hozzánk, mely a karácsonyi szezonban nem bírta a megnövekedett terhelést. Az általunk fejlesztett új webshop motornak köszönhetően nagyságrendileg tízszer gyorsabb lett, tizedannyi erőforrás használat mellett, így megbízhatóan és könnyedén szolgálta ki az igényeket.

Filter.hu

Egy startup számára fejlesztettük a kezdetben Toptalq néven futó hírgyűjtő portált, mely a megszokott, sablonos hozzáállással szakítva egy-egy témát idővonalon mutat be. A formabontó site 2017-ben elnyerte az év honlapja címet.

Randivonal

A 20 éves múltra visszatekintő oldal fejlesztését szinte a kezdetektől cégünk végezte. Az általunk folyamatosan fejlesztett szelgáltatás a 100 GB-os adatbázis mellett is rendkívül gyors és költséghatékony működést tett lehetővé, minimális erőforrásigény mellett és közel 100%-os rendelkezésre állással.

Central Média

Több mint 15 éve fejlesztünk Payment Gateway megoldásokat és online fizetési rendszer integrációkat online szolgáltatások, webáruházak és olyan piacvezető média cégek és szolgáltatások számára is, mint a Central Médiacsoport Zrt., a Cellum Zrt., illetve a legnagyobb hazai társkereső, a randivonal.hu.

Köszönjük üzenetét!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?

Csak adja meg elérhetőségeit, munkanapokon 24 órán belül visszahívjuk! Ennél egyszerűbb nem is lehetne.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése merült fel vagy szakértői tanácsra van szüksége? Keressen minket!

Webinform IT Kft.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 176. III. em.

E-mail cím

office@webinform.hu

Adószám

12788958-2-41

Cégjegyzékszám

01 09 703499

Bankszámlaszám

10402135-50505252-51481003